MidWest Cup

HD-Cup: Alliance ’22 za bijna door. Onze Gezellen verliest weer.

De Haarlems Dagblad Cup is gisteravond weer verder gegaan. Een kort overzicht van de gespeelde wedstrijden:

Hillegom zo – Overbos za Hillegom pakte wederom de drie punten. Overbos werd met 3-0 verslagen. Nick van Staveren was weer belangrijk met twee doelpunten. De andere werd gemaakt door Jeroen Dedel.

Koninklijke HFC za – Schoten zo Schoten won van Koninklijke HFC za met 1-0. Nick van der Zwaan was de gevierde man.

VEW za – Waterloo zo VEW was te sterk voor Waterloo. Ties Christjans schoot twee keer raak en Bob de Leeuw scoorde het andere doelpunt: 3-0

UNO zo – BSM zo UNO wint verrassend van BSM. BSM leidde met de rust met 0-2 door treffers van Kamal Atziba en Jordy Hillenaar, maar na de rust was UNO de sterkere. De Hoofddorpers wonnen door treffers van Mike Zeegers (2x) en Nolan Roffelsen.

VSV za – Onze Gezellen zo Onze Gezellen verliest voor de tweede maal op rij: 6-3. Joffrey Bertholee, Dennis Sival, Roy Penders, Max Hummel (2x) en Jesse Kooijman scoorden voor de club uit Velserbroek. Raymon Poppe, Perry Windt en Guus Bloem scoorden voor de Haarlemmers.

DSK zo – VVH/Velserbroek zo DSK ging nog met een 0-0 ruststand de kleedkamer in, maar werden alsnog met 4-0 verslagen door VVH/Velserbroek. De doelpunten waren van Ahmed Othman (2x) en Jesse Mantje (2x).

Alliance ’22 za – Vogelenzang zo Alliance ’22 za wint ook de tweede wedstrijd in hun poule. Tegenstander Vogelenzang werd met 3-1 verslagen. Voor de mannen uit Haarlem-West scoorden Nick Hendriks, Bas Schulze en Jim Hurkmans.

Alle uitslagen en programma’s vind je op onze Haarlems Dagblad Cup pagina.

(Bron: haarlemsdagblad.nl)