HBC en United/DAVO boeken O-23 Cup-zege

Er zijn dinsdagavond twee duels gespeeld voor de ViH O-23 Cup. In poule C kreeg Geel-Wit bezoek van United/DAVO en in poule F nam DSOV het op tegen HBC. Er vielen in totaal 14 treffers!

Geel-Wit – United/DAVO
Het scoreverloop in dit vermakelijke duel was bijzonder, want United/DAVO nam een 1-4 voorsprong. Echter zag het elftal van Jay Kroon de ruime marge in rook opgaan. Farai Lintjes opende de score, waarna Dennis Möhringer en Fouad Maloul de score naar 0-3 tilde. Belal Salemi deed daarna iets terug voor Geel-Wit, maar een eigen doelpunt bepaalde de ruststand op 1-4.

Na de rust zette Valentijn M’zaad, Barry Beugeling en een eigen doelpunt van Deddy van Norden de teams weer op gelijke hoogte. Uiteindelijk trok United/DAVO aan het langste eind. Fouad Maloul bepaalde de eindstand met twee treffers op 4-6.

DSOV – HBC
HBC was een maatje te groot voor het Vijfhuizense DSOV. De talenten uit Heemstede wonnen met 0-4. Boris van Dijk scoorde de 0-1, waarna Luke Vahle de 0-2 en 0-3 op zijn naam zette. Het slotakkoord was van Youri Dijkstra, hij scoorde de 0-3.

Alle uitslagen, de stand en het programma van de ViH O-23 Cup vind je op onze competitiepagina.

Foto: Voetbal in Haarlem