Gratis naar Koninklijke HFC – Jong Sparta

Komend weekend speelt Koninklijke HFC de laatste thuiswedstrijd van dit jaar. Zaterdag 16 december nemen de Haarlemmers het op tegen Jong Sparta, oftewel de oudste amateurclub tegen de oudste profclub van Nederland. Toegang voor deze wedstrijd is deze keer gratis!

Koninklijke HFC kent geen verkeerde start van dit seizoen. Op de ranglijst vinden we de ploeg terug op de zevende plaats met 21 punten uit 14 wedstrijden. De bezoekers vinden we terug op de veertiende positie met 16 punten uit 15 duels.

Ondanks het feit dat trainer Ted Verdonkschot na de wedstrijden terug kon kijken op prima voetbal wist hij de laatste gespeelde duels niet te winnen. De laatste overwinning dateert van 4 november tegen en bij IJsselmeervogels. Sparta wist in speelronde 13 nog knap van koploper Katwijk te winnen en zij lijken op een goed spoor te zitten.

Kunnen de hoogst spelende amateurs uit onze regio de draad weer oppakken en de Rotterdammers puntloos naar huis sturen? Speciaal tijdens deze laatste thuiswedstrijd zet de Koninklijke de deuren voor u open. Haarlems trots heeft de steun van het publiek nodig in deze kou. Komt allen komende zaterdag naar de Spanjaardslaan en help de thuisploeg aan die laatste thuisoverwinning van dit jaar. Het duel begint om 14.00 uur.

De uitslagen, stand en het gehele speelprogramma van de Tweede Divisie vind je op onze competitiepagina.