Geel-Wit en Radjin de Haan zijn gelukkig met elkaar

Geel-Wit en Radjin de Haan zijn gelukkig met elkaar

Geel-Wit en Radjin de Haan verlengen de samenwerking. De ervaren trainer staat ook volgend seizoen aan het roer in Haarlem-West.

“Dit was natuurlijk een mislukt jaar”, aldus voorzitter Jacques Heeremans. “Dit seizoen wilden we gaan oogsten. Wat eigenlijk dit jaar had moeten gebeuren hebben we doorgeschoven naar volgend seizoen. Geel-Wit gaat voor promotie naar de derde klasse.”

En dat doet de club maar al te graag met Radjin de Haan. “Radjin kent de club door en door. Wij hebben vertrouwen in hem dat hij met ons eerste team kan spelen om de prijzen.”

De trainer zelf kijkt al naar het volgende seizoen. “De selectie blijft zo goed als intact. Misschien komt er nog iets bij om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Maar laten we eerst maar hopen dat we een normaal voetbaljaar tegemoet gaan.”

“Bij Geel-Wit worden echt stappen gemaakt. We kunnen als club vooruit de komende jaren. Zeker ook als je kijkt hoe het nu bij de jeugdafdeling aangepakt wordt. Het gat tussen de jeugd en senioren wordt steeds kleiner en dat is een goede zaak.”

“Ik heb er zin in en heb het volste vertrouwen in het bestuur, kijkend naar de toekomst van deze prachtige vereniging”, sluit De Haan af.

Tekst: Danny Prinsen 

Foto: Geel-Wit

This poll is no longer accepting votes

Zullen we weer een "Mooiste" verkiezing doen?