Frank Korpershoek gaat op voor veertiende seizoen Telstar

Telstar en Frank Korpershoek zijn overeengekomen het contract van de aanvoerder met één jaar te verlengen. Daardoor begint hij de aankomende zomer aan zijn veertiende seizoen als speler van de Witte Leeuwen.

“Als je al zolang rond loopt bij een club, dan voel je je enorm thuis”, legt hij uit op de website van zijn club. “Ik heb mijn sociale leven hier en voor mij is er geen reden om te vertrekken. Ik ben blij dat de trainer en de club hun vertrouwen in mij hebben uitgesproken. Ik zie er naar uit om ook komend seizoen het prachtige witte shirt te mogen dragen voor het veertiende seizoen op rij.”

Voor technisch directeur Piet Buter was de contractverlenging geen moeilijke beslissing. “Iemand als Frank ademt alles dat wat Telstar is. Wij zijn blij dat wij nu al duidelijkheid hebben over de toekomst van Frank voor het komende seizoen en wij zijn verheugd dat ook Frank zijn contract heeft willen verlengen bij de club. Frank is van onschatbare waarde voor de ploeg binnen en buiten het veld. Telstar heeft een ambassadeur om trots op zijn.”

De nu 34-jarige Korpershoek maakt in seizoen 2006/2007 zijn debuut voor Stormvogels/Telstar tijdens het met 2-1 gewonnen duel met Helmond Sport. Sindsdien heeft hij 325 duels op zijn naam staan voor de club uit Velsen-Zuid.

Naast het langer verblijf van Korpershoek staan ook de contractverlengingen van Senne Lynen en Kick Groot. Beide spelers zijn daardoor ook volgend seizoen speler van Telstar. Terell Ondaan en Melle Springer hebben een nog doorlopend contract.

Tekst: Martijn Prinsen
Foto: 1963-pictures