Fouad Shokry en vier DSS-talenten naar Schoten

Schoten is nog in de race voor promotie naar de tweede klasse, maar de voorbereidingen op het volgende seizoen gaan gewoon door. Tom Jacob, momenteel nog speler maar volgend seizoen de hoofdtrainer, heeft Fouad Shokry naar de club uit Haarlem-Noord gehaald. Daarnaast maken drie spelers van DSS de overstap en één van DSK.

Shokry komt over van United/DAVO, afgelopen seizoen competitiegenoot van zijn nieuwe club. “Ik kies voor Schoten, omdat de toekomstige trainer een duidelijke visie heeft over voetbal en op welke manier hij dat wilt toepassen,” aldus de aanvallende middenvelder. “Na een positief gesprek zag ik snel in dat ik daar graag onderdeel van wil uitmaken. Schoten is een warme club en met een nieuwe trainer aan het roer volgend seizoen verwacht ik een hechte ploeg die graag verzorgd voetbal speelt.” Shokry speelde eerder voor Alliance ’22. “Een creatieve speler die met zijn kwaliteiten andere spelers beter kan laten voetballen,” omschrijft Jacob zijn aanwinst.

Met het oog op de toekomst heeft Jacob ook drie spelers van DSS vastgelegd. Sander Baltes, Kevin Moerwijk, Ben Neijndorff zijn gehaald om ervaring op te doen om zodoende de stap naar het eerste elftal te kunnen gaan maken. Allen speelden dit seizoen bij DSS JO19. Roy de Graaff komt over van DSK.

(Foto v.l.n.r. Sander Baltes, Kevin Moerwijk, Ben Neijndorff en Roy de Graaff)