FC ViH trekt Otto Berendregt aan als trainer

Kersverse club FC ViH zet grote stappen richting het nieuwe seizoen. Eerder deze week werd bekend gemaakt dat de nieuwe Haarlemse vereniging volgend seizoen haar wedstrijden gaat spelen op het terrein waar vroeger DCO en later Young Boys voetbalden. Vandaag tekende Otto Berendregt een contract dat hem voor twee jaar als hoofdtrainer aan de club bindt.

“Ik sta achter het initiatief van Voetbal in Haarlem,” legt hij zijn keuze uit. “Sinds dit seizoen ben ik aan ze verbonden en die samenwerking gaan we uitbouwen. Natuurlijk is de oprichting van FC ViH een 1 april grap, maar we gaan wel op andere manieren meer samen doen.”

Sinds het bericht over FC ViH gepubliceerd is, staat de telefoon van Voetbal in Haarlem roodgloeiend. Zelfs het Haarlems Dagblad informeerde wat de plannen waren. De verschillende social media kanalen ontploften en onze vrijwilligers werden aangesproken. Maar voor de duidelijkheid; er komt geen nieuwe Haarlemse voetbalclub. Voetbal in Haarlem blijft onafhankelijk verslag doen van alle al bestaande mooie clubs. Maar bedankt voor alle leuke reacties en felicitaties!

Foto: Archief Voetbal in Haarlem