Eerste training ViH All Stars stemt trainers tevreden

In de voorbereiding naar de wedstrijd tegen het RTL7 Sterrenteam zijn de Voetbal in Haarlem All Stars voor het eerst bij elkaar gekomen. Althans, de spelers hebben voor het eerst met elkaar gewerkt op het veld, want de kennismaking vond anderhalve week eerder plaats. Onder leiding van de trainers Frank Drogtrop en Otto Berendregt werd er ruim een uur getraind. Het hoge niveau viel direct op.

Het was dat er werd getraind op het kunstgrasveld van Bloemendaal, anders was het gras waarschijnlijk opgevreten. De aanwezige All Stars lieten er geen gras over groeien. Na een korte warming-up werden de spelers door Berendregt getest op doelgerichtheid met een afrondoefening. Beide doelmannen stonden hun mannetje, maar mochten geregeld een bal uit het net vissen.

Van de training is een serie foto’s gemaakt. Deze zijn te bekijken én te bestellen op onze fotopagina.

« 1 van 7 »

Daarna volgde een positiespel onder leiding van Drogtrop. Mooie combinaties en snel spel werden op de mat gelegd. Beide trainers zagen het tevreden aan. De training werd afgesloten met een partijspel. Op een kort veld met twee grote goals konden de spelers aan elkaar wennen. Dat sommigen daar geen moeite mee hebben bleek uit prima acties. Melvin Jordaan (Bloemendaal) en Jeffrey Kors (VVH Velserbroek) lieten een prima indruk achter, maar ook DSS-speler Max Henneman liet zich uitstekend zien. Floyd Hille (IJmuiden) en Steve Olfers (HBC) bleken grote rustpunten. De combinaties tussen Bob Kemper (EDO) en Robin de Ridder (Schoten) waren een lust voor het oog. Ook nieuweling Remco Knol (VSV) was van de partij, net als doelman Patrick Kort (Spaarnwoude). Reinier Mutsaerts (Koninklijke HFC) trainde mee, maar kan helaas door een blessure toch niet meedoen. De winnende gele partij mocht uiteraard op de foto (zie boven).

De All Stars trainen nog twee keer voordat ze op 14 juli in actie komen tijdens de Finaledag. Om 14.00 uur wordt er dan afgetrapt tegen het RTL7 Sterrenteam.

Foto’s: Voetbal in Haarlem