Edwin Eefting verlengt contract bij Spaarnwoude

Er volgt een derde seizoen voor Edwin Eefting als hoofdtrainer bij SV Spaarnwoude. Dit heeft de club uit Spaarndam bekend gemaakt. De goede resultaten en sterke communicatie tussen beide partijen zorgen voor een goede basis om de samenwerking met een jaar te verlengen.

Spaarnwoude is content met de contractverlenging. “De spelersraad en het bestuur van SV Spaarnwoude waren het unaniem eens om er nog een jaartje aan vast te knopen. De goede resultaten, maar met name de duidelijke communicatie naar de groep maakt dat de chemie tussen spelersgroep en trainer nog niet voorbij is. Sterker nog: wij denken dat de chemie elk jaar toeneemt,” aldus voorzitter Peter Hugtenburg namens de vierdeklasser.

Eefting - Voetbal in Haarlem
Edwin Eefting, trainer van Spaarnwoude (Foto: Cees van Hoogdalem)

“Wij als bestuur verwachten met het verlengen van het contract van Edwin Eefting de juiste keuze te hebben gemaakt om ook in het nieuwe seizoen minimaal dezelfde resultaten te behalen als het huidige seizoen,” zegt Hugtenburg. “Jammer is wel dat assistent-trainer Jan van der Aar na 5 jaar heeft aangegeven volgend jaar meer tijd aan zijn privéomgeving te besteden. Samen met hoofdtrainer Edwin Eefting zullen wij op zoek gaan naar een waardig vervanger.”

[sam id=”11″ codes=”true”]