Duel VEW na twintig minuten gestaakt

VEW heeft afgelopen weekend het duel tegen ZSGOWMS niet kunnen afmaken. De wedstrijd werd halverwege de eerste helft gestaakt, toen arbiter Bax niet lekker werd. Het duel wordt dinsdag 2 april ’s avond uitgespeeld.

“De scheidsrechter werd niet goed,” ligt VEW-voorzitter Ronald Siezenga toe. “Plotseling floot hij drie keer op zijn fluit en liep hij naar de dug-outs en konden alle spelers van het veld af.” De klachten vielen uiteindelijk mee en kon de arbiter zelf naar huis. “Gelukkig had het niet iets met zijn hart van doen. Hij was niet lekker en zelfs zo misselijk dat als hij verder zou rennen het niet goed zou gaan.”

De KNVB heeft de wedstrijd opnieuw ingepland voor dinsdag 2 april. Om 19.30 uur wordt er afgetrapt. Ondanks dat de ploeg van Jerry Verschoor dit duel nog tegoed heeft, bezet VEW we de laatste plaats in de zaterdag derde klasse C. HYS heeft een wedstrijd minder gespeeld en twee punten meer. SCW, lange tijd de hekkensluiter, pakt de laatste weken punten en heeft een voorsprong van vijf punten.

Alle uitslagen, de stand en het programma van de zaterdag derde klasse B vind je op onze competitiepagina.

Tekst: Martijn Prinsen
Foto: Archief Voetbal in Haarlem