Zondag 4e klasse E

DSS op ramkoers naar periodetitel

Onder de top drie in de vierde klasse E blijft DSS stilletjes heel goed mee doen. Laagvlieger DIO werd met ruime cijfers aan de kant gezet, waardoor de ploeg van Iliass Akchich op poleposition staat voor de winst van de tweede periode.

Om aankomende zondag het tot op heden sterke seizoen bescheiden te mogen bekronen, moest er eerst gewonnen van DIO. Het duel was met de rust al beslist. De ploeg uit Haarlem-Noord speelde scherp en stuurde DIO geregeld van het kastje naar de muur. Max Henneman opende na een klein kwartier de score voor zijn ploeg en Stijn Heuvel verdubbelde halverwege de eerste helft de voorsprong.

Na de rust bouwde DSS aan het doelsaldo. Op het uur scoorde Stijn Heuvel zijn tweede treffer en tien minuten later zette hij zelfs met de 4-0 een hattrick op zijn naam. Het slotakkoord was voor Job van den Dries. Hij bepaalde de eindstand op 5-0.

DSS kan zondag tegen koploper HBC de tweede periode winnen. De elftal van Akchich heeft genoeg aan een punt om in Heemstede een klein feestje te mogen vieren. Het heenduel werd gewonnen door zijn ploeg, maar HBC is momenteel in goeden doen. Sinds de nederlaag op 29 oktober verloren de Heemstedenaren niet meer.

Alle uitslagen, de stand en het speelprogramma van de zondag vierde klasse E vind je op onze competitiepagina.