DSS en Iliass Akchich nog een jaar met elkaar verder

DSS heeft het contract met de huidige hoofdtrainer Iliass Akchich met 1 jaar verlengd.

Daarmee gaan de vierde klasser uit Haarlem Noord en Akchich samen een vierde seizoen in. Beide partijen zien nog voldoende uitdaging voor de toekomst. De sfeer is goed en daarom is er een unaniem draagvlak om met Akchich door te gaan. DSS had een lastige start met veel blessures en puntenverlies. Momenteel staat het team in de middenmoot. Samen is de doelstelling uitgesproken om dit seizoen bij de bovenste vier te eindigen. Promotie naar de derde klasse (rechtstreeks of via nacompetitie) zal voor het seizoen 2020/2021 een serieus streven zijn.

Hans de Winter, namens de vereniging belast met technische zaken: “Het bestuur, de staf en de selectie zijn uitermate tevreden over hoe de samenwerking met Iliass tot op heden verloopt.” Ook Akchich zelf is blij met het extra jaar. “Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij DSS, de vernieuwde visie en het technische beleid zijn uitstekend.” Voldoende redenen om van beide zijden met vertrouwen het contract met een jaar te verlengen en de trainer tot en met het seizoen 2020/2021 aan de vereniging te verbinden.

Tweede elftaltrainer
In goed overleg en met wederzijdse instemming zullen de wegen tussen Jur Geus en DSS na dit seizoen scheiden. Geus is voor het tweede seizoen verbonden als trainer van het tweede elftal. Het elftal dat uitkomt in de reserve tweede klasse en momenteel een 6e plaats bezet.

Met dank aan DSS
Foto: Archief Voetbal in Haarlem