O-23 Cup

Doelpuntrijke avond ViH O-23 Cup

Dinsdagavond zijn de eerste poulewedstrijden van de ViH O-23 Cup gespeeld. In de elf wedstrijden vielen 61 doelpunten!

Poule A

HBC kende een goede start. Haarlem-Kennemerland werd met 6-1 verslagen. Na een 5-0 ruststand scoorde de bezoekers in de tweede helft de eretreffer. Voor HBC vonden Sadio Cisse (3x), Eric Lieftink, Jort Voorham en Tycho Vis het net. EDO en Geel-Wit deelden de punten. Aan de Mr. Jan Gerritszlaan werd het 3-3.

Poule B

Bloemendaal won op bezoek bij Stormvogels. Een eigen doelpunt en treffers van Jesse van der Meer en Robert Muller zorgden voor een 0-3 eindstand.  Olympia Haarlem haalde uit bij Velsen. Na een 0-6 ruststand eindigde de wedstrijd in 0-8.

Poule C

In poule C vielen de meeste doelpunten. Heemstede versloeg op eigen terrein Terrasvogels met 9-0. Voor de Heemstedenaren scoorden Dylan van der Spek (3x), Paul van Schinkel (2x), Esli Metekohy, Tim Teeven, Omer Ozturk en Brian de Boo. Het duel tussen Hoofddorp en Schoten eindigde in een 7-1 overwinning voor de thuisploeg.

Poule D

Hillegom won op bezoek bij DSOV. De bezoekers kwam op voorsprong via een eigen doelpunt van DSOV. De thuisploeg kwam langszij via Jazz Prins. Lars van rijn bracht DSOV aan de leiding. Hierna bepaalde Daan Schimmel met 2 treffers de eindstand op 2-3. Het duel tussen DIOS en VVC werd afgelast. Dinsdag bereikte ons het trieste bericht dat hoofdtrainer Dave Lange was overleden. Alle trainingen en wedstrijden van DIOS zijn deze week afgelast. Alle duels voor de ViH O-23 Cup werden vooraf gegaan door een minuut stilte.

Poule E

DSS is goed begonnen met een 2-4 overwinning bij Zandvoort. Sam van Vliet (2x), Bart Groen, Cas Weltevreden scoorden voor DSS. Daan Michielsen schoot twee keer raak voor Zandvoort. HYS gaat aan de leiding na een 0-4 overwinning op SVIJ.

Poule F

Onze Gezellen en DSK speelden met 1-1 gelijk. DSK kwam op voorsprong via Giovanni Otte. De thuisploeg kwam op gelijke hoogte via Jesse ten Hoeve. Alliance ’22 won met 2-1 van IJmuiden en gaat aan de leiding in de poule.

Alle uitslagen en standen van de ViH O-23 Cup vind je op onze competitiepagina.