Districtsbeker

DIO helpt BSM aan zege met twee eigen doelpunten

Afgelopen weekend speelden BSM en DIO voor de tweede wedstrijd van de districtsbeker tegen elkaar. De bezoekers begonnen sterk, maar konden dit in de tweede helft niet vasthouden. BSM profiteerde dankbaar.

In de eerste helft kwam de thuisploeg op een 0-2 achterstand door goals van Paul Assare en Kevin van der Meijden. In het tweede bedrijf draaide BSM de achterstand terug. Sem van de Meer en Quinte Lammerse zorgden dat BSM en DIO weer naast elkaar kwamen. BSM won uiteindelijk met 4-2 door twee eigen doelpunten van DIO. Sven Niemann, Kevin van der Meijden waren de ongelukkigen.

DIO-trainer Eugene Goudmijn vond de uitslag minder belangrijk. “We draaien aardig. Iedereen moet een eerlijke kans krijgen. Dat is de reden dat we de wedstrijd uit handen gaven.”

Dankzij de winst van BSM staan de Bennebroekers met nog één wedstrijd te gaan eerste in de poule gevolgd door Alliance ’22 (zon). Volgende week spelen zij de laatste wedstrijd tegen elkaar. DIO en DIOS zijn beiden nog puntloos.

Alle uitslagen, de stand en het speelprogramma van de districtsbeker vind je op onze toernooipagina.

Tekst: Cindy Klinkenberg