Marketeer Dennis Bliek vertrekt transfervrij bij Telstar en wordt marketeer bij magazine Helden

Marketeer Dennis Bliek verlaat Telstar en wordt digital marketeer bij het magazine Helden, de sportglossy van Frits en Barbara Barend. Zijn functie wordt overgenomen door Marco Burgstra, die nu als commercieel medewerker actief is voor Telstar.

,,Ik zie er enorm naar uit om de online markt te gaan veroveren, maar ga Telstar en met name de mensen met wie ik heb mogen samenwerken enorm missen’’, zegt Bliek. ,,Het is 10 jaar lang een heel groot onderdeel geweest van mijn leven. Hoogte- en dieptepunten, maar met name de eenheid en vriendschappen zullen mij bijblijven. Ik ben niet direct helemaal weg, want ik zal als vrijwilliger op de wedstrijdavonden blijven komen. Ik weet als geen ander hoe belangrijk deze mensen zijn en hoe mooi is het om daar nu zelf als vrijwilliger te mogen fungeren.‘’