De HD-Cup gaat eind februari weer verder

Eind februari zullen de acht overgebleven clubs onderling gaan bepalen wie zich plaatsen voor de halve finale van de Haarlems Dagblad Cup. Zeven zondagelftallen en één zaterdagelftal zijn doorgedrongen tot de kwartfinales. Titelverdediger Hillegom gaat op bezoek bij de koploper van de vierde klasse HBC.

De wedstrijden zijn ingepland voor zaterdag 27 en zondag 28 februari. Indien de KNVB bepaald dat er op deze data een officiële inhaalwedstrijd gespeeld moet worden, kunnen de wedstrijden verplaatst worden naar 1 of 2 maart. Op zaterdag 27 februari gaat om 17.00 uur de bal rollen bij Bloemendaal. De ploeg van Tim Joon gaat het dan opnemen tegen de zaterdagtak van Alliance ’22.

De overige drie wedstrijden worden op zondag gespeeld. Om 14.00 uur wordt er bij deze wedstrijden afgetrapt. Roy van der Mije ontmoet met zijn elftal Schoten. Hoe mooi zou het voor hem zijn om afscheid te nemen aan het einde van dit seizoen met een prijs? Runner-up van de vierde klasse D Schoten moet dan eerst verslagen worden.

RCH ontvangt United/DAVO. Een wedstrijd met aan beide zijden een Hofman onder de lat. Thijs verdedigt het doel van RCH en oudere broer Vincent het doel van United/DAVO. Eerder dit seizoen werd een oefenwedstrijd door RCH gewonnen.

Titelverdediger Hillegom is nog in de race om de beker op Sportpark De Zanderij te houden. Het wordt de tweedeklasser niet makkelijk gemaakt. Tijdens de loting werd duidelijk dat HBC de volgende tegenstander is. HBC is de koploper in de vierde klasse D en is dit seizoen bijna niet te kloppen.

Het overzicht van de kwartfinales:

Datum Tijd Thuis Uit Opm.
27-feb 17.00 uur Bloemendaal zon Alliance ’22 zat
28-feb 14.00 uur HFC EDO Schoten
28-feb 14.00 uur HBC Hillegom
28-feb 14.00 uur RCH United/DAVO

Alle uitslagen en het programma van de HD-Cup vind je op onze toernooipagina.

 

Onder voorbehoud van wijzigingen.

(Bron: haarlemsdagbladcup.nl)