Danny Brands verlengt bij FC Velsenoord

Danny Brands is ook volgend seizoen de trainer van FC Velsenoord. Het bestuur heeft de contracten van de gehele technische staf met een jaar verlengd. Brands is bezig aan zijn tweede termijn bij de huidige nummer drie uit de vierde klasse D.

Brands Velsenoord - Voetbal in Haarlem
Danny Brands is ook volgend seizoen de trainer van FC Velsenoord.

Wij van Voetbal in Haarlem stelden Brands de vraag of hij tevreden was met zijn contractverlenging. Zijn antwoord was helder: “Zeker. Ik ga mijn vierde seizoen in bij de club, dus dat zegt wel wat.” Ook het bestuur kwam met een reactie. “Zowel trainer als spelers zien nog voldoende uitdagingen om dit seizoen een rol van betekenis te blijven spelen in de vierde klasse en in het nieuwe seizoen hierop voort te borduren’’, aldus het kader van de club aan het Noordhollands Dagblad. De club uit Velsen Noord doet het dit jaar wederom prima in de vierde klasse. Halverwege staat het elftal op de derde plek.

Danny Brands is bezig aan zijn tweede periode als trainer van FC Velsenoord. Zijn eerste periode eindigde na twee seizoenen in 2010, omdat de trainer aan de slag ging bij HSV uit Hoorn. Sinds 2013 is de oefenmeester weer eindverantwoordelijk bij de vierdeklasser.