Clubkledingwinkel.nl en Voetbal in Haarlem slaan handen ineen

Clubkledingwinkel.nl en Voetbal in Haarlem zijn per heden een samenwerking aangegaan. Het bedrijf uit Hoofddorp wordt de vaste partner voor kleding en materialen van Voetbal in Haarlem. Daarnaast ondersteunt Clubkledingwinkel.nl ook de Voetbal in Haarlem Onder23 Cup.

Clubkledingwinkel.nl is onderdeel van het bedrijf Multivos Sport. In 20 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een regionale aanbieder van sportkleding en sportmaterialen met klanten van de Haarlemmermeer tot en met Kennemerland. Alle plaatsen tussen Hillegom en Beverwijk en daarboven voorzien zij als leverancier en bovendien worden de bestellingen gratis bezorgd. [sam id=”6″ codes=”true”]

Clubkledingwinkel.nl levert sportkleding, bedrijfs- en promotiekleding en bedrukkingen. Daarnaast kunt u er terecht voor sportprijzen, merchandising, reclameborden, canvasdoeken en spandoeken. Service staat hoog in het vaandel bij directeur Leon van Dijk. Doordat het bedrijf zelf de kleding in productie heeft, zijn er geen lange levertijden (± 4 weken). De speciale productielijn is een groot succes waar veel clubs in actief zijn. Tevens beschikt Clubkledingwinkel.nl over een eigen textieldrukkerij en is de levertijd standaard: voor maandag 11.00 uur besteld is vrijdag bedrukt en wel gereed.

Verenigingen, bedrijven en particulieren kunnen ook terecht voor merken als Jako, Erima, Masita en Beltona. De standaard collecties van deze bekende merken zijn te vinden in de showroom van Clubkledingwinkel.nl.

In 1999 werd het huidige bedrijfspand in gebruik genomen. Sindsdien is Multivos Sport in staat iedereen, zowel clubs als particulieren, te ontvangen in een grote winkel/showroom aan de Van der Burchstraat 36 in Hoofddorp. Via de website clubkledingwinkel.nl kunt u meer informatie vinden. Voetbal in Haarlem is erg content met de samenwerking en verwacht een vruchtbare periode voor beide bedrijven.