Zaterdag 4e klasse D

Bryan Wijker verlengt bij Terrasvogels

Bryan Wijker staat ook volgend seizoen voor de groep bij Terrasvogels. Ook assistent Kevin van der Meijden heeft bijgetekend.

Voorzitter Gerard Diederiks is zeer content met de verlenging: “Ik ben blij dat ze bijgetekend hebben. Het beeld dat wij hebben gekregen van deze trainers was, ondanks het rare seizoen, zeer positief. Wat ook belangrijk is geweest, is dat we vanuit de groep alleen maar positieve geluiden horen. Kijkend naar de toekomst hebben we een mooi plan opgesteld, waarbij ook gekeken gaat worden hoe we de jeugd kunnen begeleiden en opleiden, zodat elk seizoen een aantal spelers kunnen doorstromen naar het eerste elftal van Terrasvogels. In deze hoedanigheid hebben we dan ook aan Bryan gevraagd of hij de rol van Hoofd Jeugdopleiding op zich wil nemen. Hij zal dan een dubbelrol gaan vervullen binnen de vereniging.”

Bryan Wijker is dan ook erg tevreden: ‘Toen ik hier aan de gang ging, waren er net 12 á 13 spelers van het eerste elftal gestopt. Het was dan ook niet verwonderlijk dat we het in het begin als ploeg erg lastig hebben gehad. We hadden spelers die nog nooit of nauwelijks in een eerste elftal hadden gespeeld. Die moesten dan ook erg wennen aan wat er precies gevraagd en verwacht werd van ze. Toch zag je ze steeds meer ontwikkelen en het is dan ook jammer dat door alle corona maatregelen we niet door konden pakken. De groep op zich is fantastisch. Een grote opkomst op trainen en nooit gezeur, ruzie of gezeik onderling. Dat was dan ook wel een hele grote reden om mijn contract te verlengen. Ik denk dat we met deze groep nog veel stappen kunnen maken.”

“Ook omdat ik allemaal gemotiveerde en fijne mensen om mij heen heb staan. Ik ben dan ook super blij dat de staf intact is gebleven. Assistent trainer Kevin van der Meijden, elftalleiders Bertil Hartogh en Jassin El Bakkali zijn gewoon fantastische mensen om mee te werken en je kunt te allen tijden op ze bouwen. Wat mijn rol als HJO zal brengen, moet de tijd uitwijzen, maar ik zie het als een hele grote uitdaging om samen met het (jeugd)bestuur en vele vrijwilligers het nieuwe ambitieuze jeugdplan uit te rollen en te bewerkstelligen. Er is een goede basis neergelegd door Paul Brussel en Tom Harmsen, waar we op kunnen voortborduren en uit kunnen bouwen”, sluit Wijker af.

Met dank aan Terrasvogels.
Foto: assistent Kevin van der Meijden, voorzitter Gerard Diederiks en hoofdtrainer Bryan Wijker