De Brug maakt zich op voor laatste voetbaldag

Na bijna zestig jaar staat er nog één laatste speeldag voor VV De Brug op het programma. Aankomende zondag spelen de twee elftallen die de club nog heeft een wedstrijd en ook oud-leden komen in actie. Daarna gaat de deur voor de laatste keer op slot.

Het tweede elftal neemt het als eerste om 11.00 uur op tegen The Sandman. The Sandman kwam vele jaren op bezoek in de Waarderpolder tijdens een toernooi. Helaas kon door de nacompetitie dit jaar het toernooi niet doorgaan en is op deze manier alsnog een duel georganiseerd.

Om 12.00 uur speelt het huidige eerste elftal tegen een team van United/DAVO. Veel leden van De Brug komen volgend jaar in actie bij United/DAVO. Om 14.00 uur wordt het voetballende gedeelte van de dag afgesloten met een nostalgische wedstrijd. Oud De Brug neemt het om tegen Lucky Ripperda. Hierna barst er in de kantine voor de laatste keer een feest los met diverse zangers.

Naast de wedstrijden en het feest wil De Brug ook op een maatschappelijke manier nog iets betekenen. Er vindt daarom een voetbalschoenenverkoop plaats. Moderne modellen van Adidas worden verkocht voor kleine prijzen, voor zowel kinderen als volwassenen. De kindermodellen zijn het voordeligst. Mensen die in het bezit zijn van een HaarlemPas kunnen rekenen op een extra korting.

VV De Brug - Voetbal in Haarlem