Algemeen

Bert Wagemaker overleden

Bert is er niet meer..
Ik ben niet zielig, ik heb gewoon pech gehad.


Dat waren de indrukwekkende woorden die Bert Wagemaker in zijn, naar nu blijkt laatste interview, onlangs tegen mij zei. Vandaag 10 februari 2021 is Bert, veel te jong, overleden. Na een ziekteperiode van ruim één jaar heeft hij het leven moeten loslaten. In het bijzijn van zijn familie en naasten is hij rustig ingeslapen.

Alles wat er gezegd moest worden is door hem in het bewuste interview gezegd. Daar valt weinig meer aan toe te voegen. Lees het vooral nog eens door! Ik voel mij verdrietig maar ook best vereerd dat ik zijn verhaal heb mogen opschrijven. Voetbal liefhebbend regio Haarlem verliest met Bert een warm en fijn mens.

Ik zou alleen maar willen dat men mij later als een goed mens herinnert.
Die laatste wens van Bert gaat zeker in vervulling.
Rust zacht man!

Het interview met Bert Wagemaker kun je hier terug lezen.

Voetbal in Haarlem
Otto Berendregt

Namens Voetbal in Haarlem condoleren wij de familie, vrienden en overige naasten en wensen wij hen alle sterkte toe!