Ayhan Gargili en DIOS gaan voor de lange termijn

Na anderhalf jaar krijgt de samenwerking tussen DIOS en Gargili een verlenging. Dit huwelijk bevalt zelfs dusdanig goed dat er niet alleen gekozen is voor een verlenging maar ook een uitbreiding.

Na Roda’23, Koninklijke HFC, Vitesse, Ado Den Haag, Warmunda, HBC, VVA/Spartaan en Onze gezellen is Ayhan Gargili neergestreken in Nieuw-Vennep bij DIOS in de winterstop van vorig seizoen. Er werd een contract getekend voor anderhalf seizoen. In januari waren beide partijen er al over uit dat de samenwerking een vervolg moest krijgen.

Naast de contractverlenging krijgt de hoofdtrainer er nog een taak bij. Hij zal de functie van hoofdjeugdopleidingen gaan vervullen. Mede hierdoor is er gekeken naar de lange termijn en is er een overeenkomst bereikt voor de duur van 2 + 1 jaar. “Ik zit nu anderhalf jaar bij DIOS en dat bevalt van beide kanten goed. Ik ben nog niet klaar bij DIOS en dat de club een langdurige samenwerking met mij wil aangaan is een bevestiging van het vertrouwen vanuit de club in mij. Ze hebben zelfs mijn takenpakket verbreed”, aldus Gargili.

Gargili vervolgt, “Over mijn selectie ben ik zeer tevreden. Deze selectie blijft ook bij elkaar en er komen nog 8 spelers door vanuit de jeugd. Hierdoor kunnen wij bouwen aan een team waar wij de komende jaren mee door kunnen.” Gargili is er verder van overtuigd dat hij zich bij deze club verder kan ontwikkelen en dat is iets wat voor de oefenmeester zeer belangrijk is.

Foto: Archief Voetbal in Haarlem