Anthony Correia vervangt Andries Jonker tegen Almere City

Anthony Correia begint aan de cursus Coach Betaald Voetbal – tegenwoordig UEFA PRO- en zit zondag als eindverantwoordelijke op de bank bij Telstar. Hoofdtrainer Andries Jonker testte positief op het coronavirus en is niet van de partij.

Het virus huist toch al flink in de staf van de Velsenaren. Ook de andere assistent Michael Dingsdag testte positief. Correia zal samen met Uli Landvreugd op de bank plaatsnemen.

De laatste training stond onder leiding van Dirk van der Lugt en Rory Roubos. De laatste geldt als ‘hoofd jeugdopleiding’.

En de ex-trainer van Waterloo Dirk van der Lugt is een manusje-van-alles binnen de club. De IJmuidenaar is al jaren hersteltrainer en materiaalman.

De Witte Leeuwen missen wel wat spelers, maar dat is usance dit seizoen. De nieuwe ‘aanwinst’ Randy Wolters laat verstek gaan, net als Anwar Bensabouh, Niels van Wetten, Ozan Kökcü, Marouan el Ouardani, Delvechio Blackson, de revelatie van vorig seizoen Yaël Liesdek, Anthony Berenstein en Tom Overtoom.

John Goossens en Fabian Sporkslede trainden een paar weken mee op Sportpark Schoonenberg maar hebben bedankt voor de eer om een contract te ondertekenen.

Tekst: Peter Brink
Foto: 1963-pictures.nl