Anthony Correia blijft samen met technische staf bij IJmuiden

IJmuiden en hoofdtrainer Anthony Correia hebben de samenwerking met een jaar verlengd. Zodoende staat de oud-prof van Telstar ook volgend seizoen aan het roer bij de zaterdag derdeklasser. Niet alleen met Correia is het contract verlengd, want de gehele trainersstaf heeft bijgetekend.

“Het was al enige weken in kannen en kruiken, maar VV IJmuiden is verheugd te melden dat de complete trainersstaf die dit jaar de selectie van onze club traint ook volgend jaar weer van de partij is,” is te lezen in een bericht op website van de voetbalvereniging. “Anthony Correia, Nico van de Berghe, Richard Koekenbier en Harm Kamstra zullen ook volgend seizoen weer onze selectie zo goed mogelijk prepareren om zo hoog mogelijke ogen te gooien in de diverse competities.”

Anthony Correia is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen en sinds zijn komst zijn de prestaties van zijn elftal vooruit gegaan. Vorig seizoen liep IJmuiden net een ticket mis voor deelname aan de nacompetitie, maar deze jaargang ziet het er vooralsnog goed uit. Na zestien gespeelde duels staat het elftal op de vierde plek in de derde klasse B.

Alle uitslagen, de stand en het gehele speelprogramma van de zaterdag derde klasse B vind je op onze competitiepagina.

Foto: VV IJmuiden