Jack's League

‘Als je twee penalty’s op rij mist dan zakt de moed je in de schoenen’, aldus Gertjan Tamerus

Na drie zeges op rij liep HFC zaterdag tegen De Treffers tegen een 0-4 nederlaag aan. Gertjan Tamerus gaf aan eerst verzorgd voetbal te willen spelen op het slechte veld. ,,Na twintig minuten zijn we toch de lange bal gaan spelen. Dat hadden we al eerder moeten doen. Vandaag was alles anders.  De Treffers is een fysiek sterke ploeg die gedisciplineerd speelde. Ze hadden vaak een voet ertussen toen we nog van achteruit wilden opbouwen.’’

De twee, door Zakaria Eddahchouri, gemiste strafschoppen zag de trainer als een breekpunt. ,,Als je vlak voor rust op 1-3 kan komen dan geeft dat weer hoop. Ook na 65 minuten hadden we uit een strafschop nog op 1-3 kunnen komen. Als je twee strafschoppen mist, dan zakt de moed je in de schoenen.’’