Alpe d’HuZes

Op 2 juni doet Danny mee aan Alpe d’Huzes. Samen met zeven anderen vormt hij The A-team! Steun jij deze actie ook?


Waarom ik meedoe aan Alpe d’HuZes

Ik ben Danny, 37 jaar oud en vader van dochter Yara (9) en zoon Milan (4). Ik woon samen met mijn vriendin Chantal. Mijn voornaamste reden dat ik mee loop is dat ik het niemand gun om zo’n verschrikkelijk slopende ziekte te krijgen. Helaas heb ik hier ook ervaring mee. Eind juli 2015 kreeg mijn vader te horen dat hij kanker had en dat het niet te behandelen was. Nog geen half jaar later, op 24 januari 2016, is hij overleden.

Het ergste vond ik dat het verschil per dag zo groot was. Waar hij de ene dag nog redelijk goed door kwam was daar een dag later weinig van over. De ziekte vrat hem op en hij kon uiteindelijk zijn bed niet meer uit. Diep respect heb ik in die tijd voor mijn moeder gehad die hem zoveel als kon verzorgde. Wij hebben hem tot het einde toe zoveel mogelijk geholpen totdat hij zelf zei dat het klaar was.
Uiteindelijk is hij vele grenzen voorbij gegaan maar om iemand zo af te zien takelen is verschrikkelijk. Ik loop voor mijn vader. Maar ik loop ook voor iedereen die de ziekte in de toekomst krijgt en hoop dat het voor diegene iets draaglijker wordt…

Sta jij achter deze actie en wil je ook een bijdrage leveren? Dat kan!
KlIK HIER  om Danny en zijn team een steuntje in de rug te geven. (Er staan een aantal voorbeeldbedragen maar u kunt ook zelf bepalen wat u wilt doneren)
Of scan onderstaande qr-code:

Ons team heeft acht leden: Chantal Seitz, Robert Doensen, Danny van Loon, Justin Seitz, Rob Burger, Tom van Loon, Danny Prinsen en Roy Seitz.

Deze bedrijven zijn al sponsor van Alpe d’HuZes The A-team!