Zondag 3e klasse C

Alliance’22 pakt punt bij Bloemendaal

Als Bloemendaal nog plannen had om deel te nemen aan de nacompetitie dan kunnen die na het gelijkpel tegen Alliance ’22 zo goed als zeker de prullenbak in. Het elftal van Frank Drogtrop en Tim Joon werkte een 0-2 achterstand weg, maar ook een slotoffensief leverde niet de volle buit op.

Halverwege de eerste helft opende Rico van den Burg de score voor de bezoekers. Net als tegen Schoten schoot hij een vrije trap rechtstreeks binnen. Daarna kregen beide teams kansen, maar in het eerste bedrijf werd er niet meer gescoord.

In de tweede helft ging Bloemendaal op jacht naar de gelijkmaker. Echter verdubbelde Alliance’22 de voorsprong. Casama de Wit zette zijn ploeg op aangeven van Van den Burg op 0-2. Daarna schakelde Bloemendaal een tandje bij en scoorde Max Landheer snel de 1-2. Toen de Bloemendaal-supporters een kwartier voor tijd de 2-2 op het scorebord zagen verschijnen door een treffer van Joost van de Boogaard was er weer hoop op een zege. Zover kwam het uiteindelijk niet, want Alliance’22-doelman Ben Kauling weerhield Bloemendaal van een derde treffer.

Alle uitslagen, de stand en het gehele speelprogramma van de zondag derde klasse C vind je op onze competitiepagina.