Ralf Seuntjens speelt tegen Telstar maar fans De Graafschap eisen per direct zijn vertrek

De ziekenboeg bij Telstar stroomt langzaam aan leeg. Anass Najah kan vrijdag, thuis tegen De Graafschap, spelen. De vraag is alleen of trainer Andries Jonker het aandurft met hem te starten.

Telstar-Voetbal-in-Haarlem

Ook Tom Overtoom, verdediger Anthony Berenstein en aanvaller Gyliano van Velzen staan op het wedstrijdformulier.

Met naast versterking van de defensie kan ook aanvallend Telstar wel wat extra stootkracht gebruiken. Jonker moet nog wel Sven van Doorm, Kick Groot, Ilias Bronkhorst aanvoerder Frank Korpershoek en revelatie Yaël Liesdek missen.

Het duel met het De Graafschap van Mike Snoei begint om 21.00 uur. De wind zal tijdens het duel een belangrijke rol spelen.

Stormen deed het van de week ook al in de spelersgroep van De Graafschap. De club kan bij winst op de Witte Leeuwen een periodetitel pakken, maar spits Ralf Seuntjens zorgde voor ophef door deze week zijn transfer naar NAC Breda bekend te maken.

Ook NAC is nog in de race voor promotie en een directe concurrent van de Doetinchemmers. Trainer Mike Snoei nam Seuntjens zijn aanvoerdersband af, maar hij start wel gewoon in Velsen-Zuid.

En dat is tegen het zere been van de die-hardfans. De Brigata Tifosi hing spandoeken op bij De Vijverberg, waarop het directe vertrek van de spits wordt geëist.  ‘Zonder Ralf naar het eindstation! Houdoe en bedankt!’ Daarnaast stuurden de fans een protestbrief waarin een treinkaartje enkele reis Breda zat.

,,Ik snap de ophef wel’’, zei ex-Witte Leeuw Seuntjens. ,,Maar de spelersgroep heeft het vertrouwen in mij uitgesproken. Dat is fijn, want dat zijn de jongens met wie ik iedere dag werk.’’

Bij De Graafschap staan ook de ex-Witte Leeuwen Daryl van Mieghem, Mohamed Hamdaoui, Toine van Huizen, Van Heertum en Tutuarima onder contract, en wordt Melvin Platje gehuurd.