Telstar treft een De Graafschap zonder Van Mieghem en Hamdaoui

Telstar vertrekt vandaag naar Doetinchem. Hier treffen de Witte Leeuwen het De Graafschap van oud-trainer Mike Snoei.

Het duel begint om 18.45 uur. De Graafschap staat enigszins teleurstellend op de derde plaats en heeft tien punten meer dan de Velsenaren.

 

Of Frank Korpershoek in de basis start, is nog onzeker. Hij trainde deze week wel weer met de selectie mee, maar of hij honderd procent wedstrijdfit is blijft de vraag. Trainer Andries Jonker houdt zich vooral bezig bezig met de vraag wie Benaissa Benamar zal vervangen in het centrum van de defensie. Het zal gaan tussen Roscello Vlijter en Anthony Berenstein.

peter-brink-zzp-boekhouder-voetbal-in-haarlem

Bij Telstar ontbreken Kick Groot, Vincent Regeling en Sven van Doorm. Het meespelen van Shayne Pattynama is nog onzeker. Reservedoelman Trevor Doornbusch ontbreekt vanwege een medische aandoening.

Als de club op de Vijverberg wil stunten dan liggen daar vrijdag kansen. Mike Snoei kan namelijk geen beroep doen op de ex-Witte Leeuwen Daryl van Mieghem en Mohamed Hamdaoui.

Tevens klaagt Snoei in de media ‘over een te smalle selectie….’.  Toine van Huizen, Ralf Seuntjens, Van Heertum en Tutuarima zijn wel van de partij.